Microsoft Access

Home > Trainingen > Microsoft Access trainingen
Microsoft Access

Microsoft Access

Wat is Access? 
Access is een database waarin gegevens gestructureerd worden opgeslagen in tabellen.

Wat kun je met Access?
In een Access-database kun je relaties tussen gegevens aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan de relatie tussen een klant en alle facturen van die klant.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld Access (of een ander MS Office programma)? Of worstel je met een probleem waar je zelf niet meer uitkomt? Stel jouw vraag op onze social media kanalen voor een gegarandeerd snelle reactie.

Bedrijfstrainingen

Een bedrijfstraining (ook wel bekend als in-Company training) is een training die we voor jouw organisatie op maat maken. Iedere organisatie heeft immers haar eigen leerdoelen. Om maximale efficiency (en Return On Investment) te bereiken stemmen wij onze trainingen hierop af. Dit doen we naar aanleiding van een adviesgesprek, wat je vrijblijvend van ons krijgt.

De training wordt op de locatie en datum gegeven die voor jouw organisatie het beste uitkomt. Wij kunnen de training bij jouw organisatie (in-Company) geven, maar indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van onze trainingsruimte.

Training voor beginners

De basistraining is bedoeld voor medewerkers die zelf eenvoudige databases willen aanmaken of die willen werken met door anderen gemaakte complexere databases. In de tweedaagse basistraining van Art of Training maak je kennis met de belangrijkste onderdelen van Access. Ook leer je tabellen, queries (vraag aan database), formulieren en rapporten op te stellen.

AOT_16_Website_Afbeelding 1_b475 x h332

Training voor gevorderden

Wil je zelf complexere databases maken? Volg dan de tweedaagse vervolgtraining! Hierin breid je je basisvaardigheden uit en ga je werken met macro’s, schakelborden en beveiliging.