Microsoft Excel

Microsoft Excel

Microsoft Excel

Wat is Excel? 
Excel is een krachtig rekenprogramma waarmee je gemakkelijk (complexe) berekeningen kunt maken, gegevens overzichtelijk kunt ordenen en handelingen kunt automatiseren.

Wat kun je met Excel?
Met Microsoft Excel kun je van alles uitrekenen en overzichtelijk weergeven. Hierbij kun je denken aan: prijzen van producten, begrotingen, een lijst van klantgegevens, salesforecasts, (geautomatiseerde) planningen, maar ook complete offerte- en facturatiesystemen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om vertrouwd te raken met deze mogelijkheden, krijg je tijdens onze trainingen praktijkgerichte opdrachten in Excel.

Vraag jezelf af wat je wilt bereiken
Voor bijna ieder doel dat je jezelf of je leidinggevende stelt, heb je input nodig, dat op een bepaald moment moet resulteren in de output waar jij naar op zoek bent. Met behulp van Excel kun je dit proces sneller of zelfs geheel automatisch laten verlopen. Als accountmanager heb je bijvoorbeeld als doel om een bepaald aantal euro’s binnen een bepaalde periode om te zetten. Hiervoor zul je op basis van de wensen (input) van de potentiële klanten, offertes (output) moeten maken. Wanneer je handig bent in Excel, kun je offertes snel maken zodat je meer tijd kunt besteden aan het binnenhalen van opdrachten.

Wij leren je graag hoe je Excel kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Excelhelden

Leer sneller, slimmer en effectiever werken
98% van de organisaties werkt met Excel.. en wij kunnen je 100% helpen! Of je nu een beginnend Exceller bent, al jaren met Excel werkt of zelfs al ervaring hebt met het schrijven van macro’s: wij helpen jouw Excel-vaardigheden verbeteren.

Door te trainen met praktische opdrachten, leren wij jou hoe ‘Excel denkt’ en met welke slimme trucjes jij de baas wordt over het programma. Na het volgen van een training kun je binnen no-time slimmer, sneller en efficiënter werken.

Klassikale trainingen

Werk jij regelmatig in Excel? Of heb je de ambitie om meer met Excel te gaan werken? Schrijf je dan in voor één van onze klassikale open trainingen in Excel. Of je nu een beginner bent, op zoek naar een cursus Excel voor gevorderden, wilt leren werken met draaitabellen, of Business Apps maken in Excel met VBA (Programmeren in Excel); wij geven Excel trainingen op ieder kennisniveau.

Op zoek naar maatwerk?

Kunnen jij en je collega’s wel een opfriscursus in Microsoft Office gebruiken? Of willen jullie simpelweg sneller en slimmer in Office leren werken? Kies dan voor een in-Company training. Bij meer dan drie cursisten is deze training al goedkoper dan een open training en is de inhoud, datum en locatie in overleg bespreekbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Excelheld

Heb je een vraag over Excel?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld Excel (of een ander MS Office programma)? Of worstel je met een probleem waar je zelf niet meer uitkomt? Stel jouw vraag op onze social media kanalen voor een gegarandeerd snelle reactie.

Onze (Excel)helden staan voor je klaar!

 

P.s. we plaatsen ook regelmatig how-to video’s, aanbiedingen en andere interessante informatie op onze social media kanalen. Klik op een van de onderstaande iconen om direct naar het social media kanaal te gaan.