Microsoft Outlook

Home > Trainingen > Microsoft Outlook trainingen
Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Wat is Outlook? 
Outlook is het e-mailprogramma van Microsoft Office.

Wat kun je met Outlook?
Met Outlook kun je niet alleen e-mails versturen, ontvangen en beheren, maar ook je agenda en een lijst van contactpersonen bijhouden. Je agenda kun je zelfs delen met collega’s.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld Outlook (of een ander MS Office programma)? Of worstel je met een probleem waar je zelf niet meer uitkomt? Stel jouw vraag op onze social media kanalen voor een gegarandeerd snelle reactie.

Bedrijfstrainingen

Een bedrijfstraining (ook wel bekend als in-Company training) is een training die we voor jouw organisatie op maat maken. Iedere organisatie heeft immers haar eigen leerdoelen. Om maximale efficiency (en Return On Investment) te bereiken stemmen wij onze trainingen hierop af. Dit doen we naar aanleiding van een adviesgesprek, wat je vrijblijvend van ons krijgt.

De training wordt op de locatie en datum gegeven die voor jouw organisatie het beste uitkomt. Wij kunnen de training bij jouw organisatie (in-Company) geven, maar indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van onze trainingsruimte.

Training voor beginners

Heb je geen of weinig ervaring met Outlook? Wil je meer uit Outlook halen dan alleen maar mailen? In de basistraining van één dag laten we je zien wat je allemaal met Outlook kunt.

Je leert:
hoe je afspraken en taken in je agenda zet;
hoe je taken kunt delegeren;
hoe je een lijst van contactpersonen maakt en bijhoudt;
hoe je bestanden meestuurt als bijlage bij een e-mail;
hoe je distributielijsten maakt om een e-mail naar een groep mensen te sturen.

Na de basistraining weet je welke mogelijkheden Outlook je biedt en kun je daarmee aan de slag. Met Outlook kun je efficiënter je werk doen!

AOT_16_Website_Afbeelding 1_b475 x h332

Training voor gevorderden

Als je je verder wilt verdiepen in Outlook dan raden we je de eendaagse vervolgtraining aan. Samen met jou bepalen we de onderwerpen van deze training.