Microsoft Visio

Home > Trainingen > Microsoft Visio trainingen
Microsoft Visio

Microsoft Visio

Wat is Visio? 
Microsoft Visio is een programma waarmee je technische en logische schema’s kunt maken.

Wat kun je met Visio?
Microsoft Visio is ontwikkeld voor technici zodat zij relatief eenvoudig stroomschema’s, (kantoor)plattegronden, database-modellen en andere schematische documenten en diagrammen kunnen maken.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld Visio (of een ander MS Office programma)? Of worstel je met een probleem waar je zelf niet meer uitkomt? Stel jouw vraag op onze social media kanalen voor een gegarandeerd snelle reactie.

Bedrijfstrainingen

Een bedrijfstraining (ook wel bekend als in-Company training) is een training die we voor jouw organisatie op maat maken. Iedere organisatie heeft immers haar eigen leerdoelen. Om maximale efficiency (en Return On Investment) te bereiken stemmen wij onze trainingen hierop af. Dit doen we naar aanleiding van een adviesgesprek, wat je vrijblijvend van ons krijgt.

De training wordt op de locatie en datum gegeven die voor jouw organisatie het beste uitkomt. Wij kunnen de training bij jouw organisatie (in-Company) geven, maar indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van onze trainingsruimte.

Training voor beginners

Voor de basistraining heb je geen voorkennis nodig van Visio. Je hoeft alleen maar de basiscomputervaardigheden te beheersen.

Of je nu een organigram, een routebeschrijving of een schema wilt maken. Je leert het allemaal in de eendaagse basistraining. Hierin lichten we de verschillende functionaliteiten van Visio toe. Ook ga je oefenen met het maken van uiteenlopende tekeningen.

Na deze basistraining kun je bijvoorbeeld je ideale kantoorinrichting uittekenen, een inventarislijst daarvan afleiden en je bezoekers de weg wijzen met je eigen routebeschrijving.

AOT_16_Website_Afbeelding 1_b475 x h332