Microsoft Word

Home > Trainingen > Microsoft Word trainingen
Microsoft Word

Microsoft Word

Wat is Word? 
Word is wereldwijd een van de meest gebruikte tekstverwerkers.

Wat kun je met Word?
Brieven, rapporten en tabellen maak je in een handomdraai. Je kunt je huisstijl bewaken via sjablonen en zelfs veelvoorkomende handelingen automatiseren via macro’s.

Heb je een vraag over Word?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld Word (of een ander MS Office programma)? Of worstel je met een probleem waar je zelf niet meer uitkomt? Stel jouw vraag op onze social media kanalen voor een gegarandeerd snelle reactie.

Bedrijfstrainingen

Een bedrijfstraining (ook wel bekend als in-Company training) is een training die we voor jouw organisatie op maat maken. Iedere organisatie heeft immers haar eigen leerdoelen. Om maximale efficiency (en Return On Investment) te bereiken stemmen wij onze trainingen hierop af. Dit doen we naar aanleiding van een adviesgesprek, wat je vrijblijvend van ons krijgt.

De training wordt op de locatie en datum gegeven die voor jouw organisatie het beste uitkomt. Wij kunnen de training bij jouw organisatie (in-Company) geven, maar indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van onze trainingsruimte.

Training voor beginners

De basistraining is geschikt voor medewerkers die nog maar kort werken met Microsoft Office. Je kunt dan het beste starten met deze training omdat veel functionaliteiten van Word terugkomen in de andere Microsoft Office-programma’s.

Na de basistraining kun je je correspondentie op een efficiënte en professionele manier verwerken.

AOT_16_Website_Afbeelding 1_b475 x h332

Training voor gevorderden

Wil je leren hoe de structuur van een Word-document in elkaar zit? Werk je met grotere documenten waaronder hoofdstukken en paragrafen en/of complexere documenten zoals genummerde afbeeldingen en verschillende pagina-instellingen? Dan is de vervolgtraining iets voor jou!

We gaan in deze training dieper in op het werken met verschillende gegevensbestanden en hoe je die kunt samenvoegen met standaarddocumenten.

Ook leer je:
efficiënt te werken met grotere documenten zoals secties, pagina-instellingen, stijlen en thema’s en verwijzingen (bijvoorbeeld voetnoten);
verschillende objecten te gebruiken waaronder afbeeldingen, grafieken en SmartArt
tabellen te maken.

Training voor experts

De experttraining gaat nog een stap verder. Hier leer je hoe je Word aan je eigen wensen en voorkeuren kunt aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van handelingen die vaak voorkomen.

Als je de experttraining hebt gedaan kun je:
• handelingen automatiseren door macro’s te gebruiken;
• sjablonen (standaarddocumenten met of zonder invoegvelden) maken;
• gebruikersopties instellen;
verwijzingen maken;
gebruikmaken van wijzigingen bijhouden en hoofd- en subdocumenten.