REFERENTIES

Home > Referenties

Referenties

Logo_FSS_b200 x h138 pixels

Referentie Excel training:

“Lex is rustig, duidelijk en houdt me met de nodige dosis humor bij de les! Hij gebruikt duidelijke en heldere voorbeelden en maakt computeruitleg begrijpelijk.”
Rick | FSS Security
Mars Food logo. (PRNewsFoto/Mars Food)

Referentie Excel Applicatie:

“Mars ITR heeft een S&OP+ proces geïmplementeerd. Uit analyse bleek dat er een tool nodig was om de customer sales forecast te integreren met de logistieke forecast, gebruikmakend van een nieuwe beknopte hiërarchie. Art of Training heeft hiervoor een mooie en een gebruiksvriendelijke Excel tool gebouwd.”

Youri Robeerst | Mars ITR Veghel

Logo Jadis Additiva_b200 x h56 pixels

Referentie Access Applicatie:

“Wij zijn tevreden over de betrokkenheid en de samenwerking. Het maatwerk was vrij ingewikkeld maar dit is nu in een overzichtelijk en logisch geheel opgezet.”

Thea Sandstra | Jadis Additiva

logo-cmp_400x400

Referentie Excel training:

“Ik heb de basistraining Excel met veel plezier doorlopen. De training verliep in een ontspannen sfeer met de nodige humor en met voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Door het volgen van deze training is het voor mij als leek mogelijk geworden om een weliswaar eenvoudige spreadsheet te bouwen. Het meest belangrijke is misschien wel dat ik dit ook leuk ben gaan vinden en er niet meer voor huiver om er mee aan de slag te gaan.”

Theo van Dijck | Claassen, Molenbeek & Partners

Logo Theuma_b200 x h77 pixels

Referentie Excel Applicatie:

“Art of Training is voor ons altijd het eerste aanspreekpunt op het gebied van MS Excel in onze zoektocht naar efficiency en indien mogelijk automatisering. Zij zijn voor ons een lot uit de loterij als het gaat om de expertise en deskundigheid, die een MKB nu eenmaal niet op dit niveau in huis heeft.”

Astrid Horlings | Hoofd Verkoop Theuma