Training Excel Gevorderd Excel voor gevorderden

Home > Trainingen > Microsoft Excel trainingen > Training: Excel voor gevorderden

Training Excel voor gevorderden

Duur: 1 dag
Trainingsniveau: Gevorderd
Voorkennis: Basiskennis van Excel
Open Training: € 399,- p.p. (inclusief arrangement)
Bedrijfstraining: € 799,- (max. 8 personen)
Excelhelden

Inhoud
Tijdens de klassikale vervolgtraining Excel voor Gevorderden ga je aan de slag met praktische oefeningen waarmee je o.a. leert wat het verschil is tussen een lijst en een tabel, welke mogelijkheden uitgebreid sorteren heeft, waar je op moet letten bij filteren, waarvoor je subtotalen gebruikt en waarom je overzichten het beste kunt maken met draaitabellen (PivotTables).

Je leert een aantal geavanceerde functies zoals logische, zoek-, tekst en datumfuncties, waaronder verticaal zoeken en het nesten van ALS-functies. Tot slot leer je wat macro’s zijn en hoe je deze zelfstandig kunt opnemen en aanpassen. Zo kun je met macro’s al snel zelfstandig routinehandelingen automatiseren en indrukwekkende informatiesystemen maken.

Programma
08:30 – 09:00 Ontvangst
09:00 – 12:00 Training: leren werken met lijsten en tabellen
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 16:00 Training: draaitabellen maken en macro’s opnemen

Naslagwerk
Om ervoor te zorgen dat alle opgedane kennis niet verloren gaat, krijg je van ons een uitgebreide hand-out van de training mee. Zo kun je later opzoeken hoe ‘het ook alweer moest’ en handige sneltoetscombinaties terugvinden.

Certificaat
Als bewijs van deelname ontvang je na de training een certificaat.

Onderdelen die o.a. worden behandeld:

•    Lijsten en tabellen maken
    Filteren op unieke waarden en kleuren
    Leren werken met Autofilter
    Gegevensvalidatie
    Subtotalen berekenen, bekijken en verwijderen
    Draaitabellen maken
    Het uiterlijk van een draaitabel wijzigen
    Groeperen, filteren en sorteren in een draaitabel
    Draaigrafieken
    Functies en formules
    Logische functies (ALS, EN, OF)
    Datum- en tekstfuncties
    Nesten van functies
    Verticaal zoeken (VLOOKUP)
    Macro’s opnemen
    Macro’s aanpassen

Open training

Wanneer je graag jouw Excel vaardigheden wilt verbeteren, maar niet genoeg collega’s hebt om samen met jou een bedrijfstraining te volgen, kun je je individueel inschrijven voor een klassikale training. Je komt dan in een klas van cursisten uit allerlei verschillende organisaties terecht.

Tijdens deze training leer je van één van onze Office helden hoe je makkelijker en efficiënter met MS Office kunt werken en zorgen wij voor uitstekende klassikale faciliteiten.

Het arrangement
Het arrangement van de training bestaat uit onbeperkt koffie en thee, versnaperingen en een lunch. De lunch mag je zelf samenstellen en er wordt uiteraard rekening gehouden met jouw specifieke dieetwensen. Tevens bieden wij je de gelegenheid om na afloop van de training vragen te stellen en/of na te praten tijdens onze netwerkborrel.

In deze training is cursusmateriaal, apparatuur en een hand-out als naslagwerk van de training inbegrepen.

Bedrijfstraining

Kunnen jij en je collega’s wel een opfriscursus in Microsoft Office gebruiken? Of willen jullie simpelweg slimmer en sneller in Microsoft Office leren werken? Kies dan voor een bedrijfstraining.

De bedrijfstraining is geschikt voor een groep van maximaal 8 personen. Bij meer dan drie cursisten is deze training al goedkoper dan een open training. De inhoud, datum en locatie van deze training kan volledig op maat worden gemaakt.

In deze training is cursusmateriaal, apparatuur en een hand-out als naslagwerk van de training inbegrepen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij geven bedrijfstrainingen in: